MedPalett sort logo. Grafikk.

Personvern og cookies

Behandling av personopplysninger i MedPalett AS.

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss og bestiller varer fra oss vil MedPalett AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er MedPalett AS ved daglig leder. Kontaktinformasjonen til MedPalett AS er:

Adresse: Hanaveien 4-6, 4327 Sandnes E-post: post@medpalett.no Telefon: 48 11 99 00 Organisasjons nr.: 987 444 053

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post eller telefon.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Ved innsending av skjema: Navn, telefonnummer og e-postadresse.

Vi behandler atferdsdata som registrering ved telefonisk kontakt, samt besvarer henvendelser som kommer inn til oss: Navn, telefonnummer, e-postadresse.

Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre.

2. Utlevering av personopplysninger til andre Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

MedPalett AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Lagringstid Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig eller tillatt for det formål personopplysningene ble samlet inn for, og som beskrevet over. De kriterier som brukes til å bestemme hvor lenge vi skal lagre dine personopplysninger omfatter: den tidsperiode hvor vi har et kundeforhold med deg, i de tilfeller vi er underlagt en juridisk forpliktelse, eller i de tilfeller hvor oppbevaring er hensiktsmessig med hensyn til vår juridiske stilling (f.eks. ifbm håndhevelse av kjøpsvilkår). Personopplysninger slettes automatisk 5 år etter siste kontakt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med vår kundeservice på telefon 48 11 99 00. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte vår kundeservice på telefon 48 11 99 00.

5. Informasjonskapsler (cookies) Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Alle data i rådatatabellen blir slettet etter 2 dager.

6. Klager Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

7. Endringer Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

MedPalett sort logo. Grafikk.

Dette nettstedet er tilgjengelig fra ulike geografiske steder, og informasjonen som gis om Healthberry® kan være irrelevant eller ikke ment å oppfylle kravene til alle land.

MedPalett leverer Healthberry® som en råvare til selskaper som produserer produkter som inneholder Healthberry®.

MedPalett støtter ikke spesifikke påstander om bruken av disse ferdige produktene. Hver produsent er ansvarlig for å sikre at påstandene som gjøres om deres produkter og deres bruk, er i samsvar med reguleringskravene i de regionene der de markedsfører produktene sine.